Luxe Huis Bouwen

Published Sep 11, 22
11 min read

Tempex Huis BouwenDus zorg dat je dat inzichtelijk hebt en degene die verliesgevend zijn, ga of kijken of je die prijzen kan verhogen. Als dat onmogelijk is door veel concurrentie moet je kijken hoe jij je product beter kan maken dan je concurrent zodat je die prijs kan verhogen. Bas: Ja. Magali: Of in ieder geval anders, wie weet is het wel dat je de verzending er een kaartje bij doet, geen idee, maar in ieder geval je geeft de klant iets extra’s waardoor het gerechtvaardigd is om die prijs te verhogen (zelf een huis bouwen wat kost dat).

Magali: Maar marges inzichtelijk houden en ervoor zorgen dat daar minimaal bij e-commerce, ja, je hebt onderaan de streep maar marges van 5% dus een marge op e-commerce moet vaak wel minimaal 30% ongeveer zijn want er moeten nog operationele kosten af en jouw salaris ook nog. zelf een huis bouwen wat kost dat. Bas: Exact. Magali: Dus 30% is eigenlijk al aan de lange kant - huis laten bouwen.

Magali: Ja, en dat is testen hoor want er is geen één antwoord, dus je moet echt altijd testen van ok, dit werkt wel, en het voordeel van e-commerce en retail an sich is, dat heb ik ook natuurlijk bij Ahold gemerkt, je kan elke week weer testen want het gaat zo snel (zelf een huis bouwen wat kost dat).

Als jij een bepaalde promotie doet reageert een klant meteen. Dus je kan continu testen en dus test vooral inderdaad wat werkt, soms met prijzen verhogen, verlagen, promoties, inderdaad je verzendkosten, want je kan het continu aanpassen, dat is het voordeel van e-commerce. Bas: Ja, en het AB-testen in e-commerce is wat mij betreft een ongoing iets zeg maar, daar moet je eigenlijk nooit mee stoppen want je kan altijd weer als je een half procent betere conversie haalt op een betere foto of een andere tekst of een andere USP of iets toevoegt aan je product, ja, dat maakt een megaverschil onderaan de streep zeg maar.

Je kan heel goed vaak meten inderdaad, super datagedreven, dus je kan heel goed meten ok, wat heeft deze marketing gedaan en vooral als je met bepaalde dingen als weet ik het, influencers werkt of zo kan je gewoon direct zien ok, hoeveel heeft het opgebracht. Daar heb ik trouwens nog een tip voor.

000 euro marketing ergens in stopt en stel dat je 1. 000 euro omzet eruit haalt, dat je denkt nou, dan ben ik break-even, dat klopt dus niet. Je moet vervolgens kijken naar je marge. Want je hebt natuurlijk ook inkoopkosten. Bas: Precies (zelf een huis bouwen wat kost dat). Magali: Dus als je er 1. 000 euro hebt ingestopt is misschien 1.

Huis Bouwen 350.000 Euro

Bas: Dat heet jezelf rijk rekenen heet dat. Magali: Ja, ja, maar dat is toch wel een standaard fout die je ziet, dus hou daar rekening mee. Bas: Nee, inderdaad, ik hoor wat je zegt en ook in deze tijden is dat hele adverteren sowieso moeilijker geworden met de IOS updates die er zijn geweest en het trekken van ja, je pixels op Facebook en allemaal dat soort dingen dat moet je allemaal, ja, betere trucjes uithalen tussen haakjes om je CPA’s beter te monitoren dus het is een grotere uitdaging aan het worden om in ieder geval winstgevend te kunnen adverteren, laat ik het zo zeggen.Daar zit voor elke e-commerce business als je het mij vraagt de winst. zelf een huis bouwen wat kost dat. Magali: Ja, dat is natuurlijk ook het hele voordeel waar jij nu mee bezig bent met Dwarfs dat is natuurlijk gewoon dat je dan de operationele kosten laag kan houden zodat je gewoon volledige focus op die marge kan hebben.

Bas: Ja, wat ik zie en met de bedrijven waar wij in gesprek mee zijn is wel een mooi bruggetje van die hun business mogelijk willen verkopen aan ons zeg maar daar zit een megaverschil in. Dus wat ik vaak zie is dat de kleinere partijen juist mega inefficiënt zijn ingericht.

We zijn nu met een partij aan het praten die doen bijna 18 miljoen en die hebben maar 3% operationele kosten. Ja, dat is echt, en dat komt alleen maar doordat ze de juiste inzichten hebben, de juiste dashboarding hebben, 100% grip hebben op alles en gewoon met een heel klein team dat soort omzetten weten te genereren.

Magali: Ja, dat was eigenlijk ook wel een beetje geleidelijk. Achteraf gezien is het best wel geleidelijk ook gegaan dat ik een beetje afscheid nam van de corporate wereld. Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad, maar op een gegeven moment kijk je ook hè, van vooral toen ik eenmaal kinderen kreeg, ja, jij kent het niet want jij bent altijd ondernemer geweest, maar het komt vast herkenbaar voor, ik was gewoon elke ochtend aan het haasten, kinderen naar de crèche om vervolgens die trein te pakken, die meeting die om half 9 of 9 uur begint, dan de hele dag meetings en dan ben je weer aan het haasten om op tijd voor sluitingstijd naar die crèche te gaan, om eten te koken en nou, dan heb ik gelukkig een man die ook heel veel thuis doet.Als je daarna, uiteindelijk was de enige optie om verder te groeien eigenlijk een Albert Heijn of een vergelijkbaar bedrijf alleen dan in het buitenland van Ahold. Ja, daar is toch wel heel veel bureaucratie, iedereen moet er iets van vinden, beslissingen worden traag gemaakt en ik vond die snelheid zo lekker dat ik iets anders wilde. zelf een huis bouwen wat kost dat.

Een Huis Bouwen KostprijsVrienden van ons waren daar aan het overwinteren en die zeiden komen jullie even langs anders. En daar het zat daar bomvol met ondernemers en ik wist wel dat er heel veel van die typische digital nomads zaten die 24 in hun hangmat even van 500 euro per maand aan het overleven waren weet je wel, maar het zit daar ook bomvol met gezinnen, scholen, succesvolle ondernemers en die allemaal op afstand werkten en dat was pre Corona en toen dacht ik oh, wat een vrijheid en je kan gewoon even beslissen als je even een offday hebt om een dag niks te doen en gewoon je eigen tijden bepalen - zelf een huis bouwen wat kost dat.

Dus daar was ik naar aan het kijken van hé, ik kan toch mijn ambitie kwijt in het ondernemerschap, want dat is toch wel wat ik iets nodig heb. Ik kan die ambitie kwijt, maar toch die vrijheid een zo kwam ik eigenlijk op ondernemerschap. Dus toen die aanbieding inderdaad kwam bij Ahold van hè, we hebben een nieuwe functie voor je toen was mijn keuze eigenlijk allang gemaakt want weet je wat het is bij zo’n corporate, ik heb het altijd naar mijn zin gehad, maar het is een gouden kooi.

Dus op een gegeven moment moet je gewoon die keuze maken of tenminste heb ik voor mijzelf gemaakt en ja, geen seconde spijt van gehad. Bas: Nee, ik vind het wel mooi dat je ook je hebt duidelijk gekozen dat je hebt besloten dat de tijd de belangrijkste asset is die je hebt en dat je daarmee je vrijheid wil indelen en dat je dus uiteindelijk een soort van CFO op slippers bent geworden waar je, nou, waarschijnlijk in die beginfase van dat avontuur wel iets hebt ingeleverd, maar dat je naar de langere horizon hebt gekeken - zelf een huis bouwen wat kost dat.

Bas: En ja, dan zou je zeggen ok, dan kom je op een punt dat je denkt van ok, ik ga nu iets doen met die vrijheid. Magali: Ja. Bas: En daar dachten jullie ook over na en toen dacht je van ja, een normaal mens zou dan zeggen ja, dan ga ik een beetje in het buitenland kijken of zitten en uiteindelijk heb je besloten om een bepaalde investering te gaan doen, dacht je ja, Bali is wel een chill land, laat ik daar niet één villa bouwen, maar meteen twee, gewoon omdat het kan. huis bouwen kostprijs.

Magali: Ja, maar daar worden dus echt je ogen geopend en opeens zit je in een andere omgeving met dus allemaal ondernemers en zie je kans en daar in Bali is die hele real estate markt inderdaad best wel interessant want je kan daar voor vrij goedkoop nog huizen bouwen en je ziet gewoon welke kant het opgaat met Bali en dat is nog eens in een stroomversnelling denk ik gegaan nu door Corona dat steeds meer mensen in het buitenland een tijd gaan zitten want je kan gewoon op afstand gaan werken.

Magali: Dus het is een hele interessante markt om daar een villa te hebben en dan wel door te verkopen of te verhuren. En wij kwamen eigenlijk, ja, zo heb je dat hè, op het juiste moment de juiste plek mensen tegen die een droomhuisproject eigenlijk gingen bouwen en toen voelden we gewoon ja, dit moeten we doen, het voelde gewoon goed en natuurlijk krijg je heel veel vragen van thuis, van je omgeving, van wat nou als weet ik veel, er een natuurramp is, wat nou als dat contract– Bas: Orkaantje. zelf een huis bouwen wat kost dat.

Huis Bouwen In Nederland

Dus niet alleen je onderneming maar ook real estate, dus privé zit ik ook wel te kijken wat is handig om niet volledig afhankelijk van je business te zijn, maar ook nog andere verdienmodellen privé te hebben - zelf een huis bouwen wat kost dat. Bas: Ja, ik denk dat dat slim is ik denk dat dat stap voor stap dan zo ontstaat dat je eerst een business hebt en dan denkt van hé, laat ik nu de real estate in gaan en whatever.

Magali: Ja, ja, en ik ben natuurlijk een typische financial die risico’s afweegt, dus ik ben wel inderdaad ik heb aandelen, ik heb een beetje van alles wat en het is daarnaast ook wel een avontuur hoor, het geeft ook wel weer een kick. Bas: Ik wou net zeggen, ja, als je het dan over risico’s hebt en dan maar zomaar in Bali een paar van die huizen neer gaat zetten.

Ik heb het wel goed uitgezocht en er zijn risico’s, mar het voelt als een heel goed overwogen risico. Bas: Cool. Er zijn nog een flink aantal mensen online, mochten er nog vragen voor je zijn dan kunnen die gesteld worden. Mocht je dit luisteren en je wil ook vragen stellen aan de volgende sessie, ga dan naar Plazatalk.

Maar tof zeg en ook iets praktisch dan, hoe ga je dat met de kids doen als je vaak in het buitenland bent of is het nu een beetje schipperen. Magali: Nou, we zitten nu gewoon in Nederland, maar inderdaad, dat zijn dan dingen die ik vooraf denk van wat doen mensen erin, maar dus in principe blijven we nu gewoon nog even in Nederland en we zien wel of we een tijd ergens naartoe gaan, maar dan heb je daar ook weer gewoon crèches, scholen voor.

Magali: Dat is dus ook wel grappig. Je komt in een community terecht van mensen die je ook ziet die dat allemaal doen. Dus vooraf hè. Bas: Iedereen heeft een oplossing eventueel - zelf een huis bouwen wat kost dat. Magali: Ja, en vooraf als je hier in Nederland zit denk je ja, dat kan allemaal niet, maar alles kan eigenlijk.

Magali: Als je het maar wil en ja, wij houden er wel van, van een beetje avontuur. Bas: Natuurlijk. Magali: Ja. Bas: Het is wel echt genieten en het is vooral, ja, met name het weer maakt gewoon zo’n groot verschil. Weet je, ik heb ook op een gegeven moment hebben we ook drie maanden op Bali gespendeerd met de kids, maar als je dan daar zit en elke dag schijnt het zonnetje en je stapt op het scootertje met je zwembroekje en ja, whatever, je kan surfen, yoga, het is een beetje zo’n vibe zeg maar.

Klein Huis Laten Bouwen

dat maakt het extra inspirerend, maar inderdaad het lekkere weer, einde dag, om 4 uur lekker je surfboard pakken en ik zag deze foto hierachter hangen en ik dacht nou, weet je wel, als we er een keer naartoe gaan dan zie ik me dit wel doen. Bas: Ja, je hebt daar onderin in Bali heb je Uluwatu.

Navigation

Home

Latest Posts

Marie Jo Badmode Sale

Published Dec 01, 22
6 min read

Kosten Bouwen Huis

Published Sep 14, 22
8 min read

Coördinator Beveiliging Salaris

Published Sep 14, 22
10 min read